Nakupovalna Košarica

Voziček
Košarica je prazna.

Zanesljiv trgovec

Certifikat odličnosti

Prijava na e-novice

Uporabniško ime:
E-pošta:

Prijava


Plačila
V E-trgovini podjetja Šmigoc d.o.o. je mogoče izbrati naslednje načine plačila:

-    z gotovino na sedežu podjetja,
-    z gotovino ob prevzemu,
-    s predhodnim nakazilom na transakcijski račun podjetja Šmigoc d.o.o. (po ponudbi/predračunu),
-    s plačilno oziroma kreditno kartico (Eurocard/Mastercard, Visa, Diners),
-    s storitvijo Moneta,
-    z obročnim plačilom Hitri kredit (podrobnosti)


PLAČILO Z GOTOVINO NA SEDEŽU PODJETJA V PTUJU


Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Šmigoc d.o.o. na Ptuju, lahko kupnino v celoti z gotovino poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko nato prevzamete najkasneje v petih delovnih dneh med delovnim časom od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 ure, v soboto od 8.00 do 12.00 ure.

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO


V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Pri plačilu po povzetju se znesek nakupa poveča za 3,90 EUR.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš transakcijski račun odprt pri Nova NKB d.d.: SI56 0420 2000 0510 739, SWIFT (BIC koda): KBMASI2X ali transakcijski račun odprt pri NLB d.d.: SI56 0222 9025 4230 406, SWIFT (BIC koda): LJBASI2X ali transakcijski račun odpr pri SKB d.d.: IBAN SI56 0318 2100 0348 740, SWIFT (BIC koda): SKBASI2X. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

PLAČILO S HITRIM KREDITOM NA SEDEŽU PODJETJA


Ob nakupu v E-trgovini podjetja Šmigoc d.o.o. lahko na sedežu podjetja, na enem mestu sklenete pogodbo za Ban kredit. Stroške kredita bomo obračunali posebej. Več o tem najdete tukaj.

PLAČILO S PLAČILNO ali KREDITNO KARTICO NA SEDEŽU PODJETJA


Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Šmigoc d.o.o. na Ptuju, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu tudi s plačilno ali kreditno kartico. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete najkasneje v petih delovnih dneh med delovnim časom od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 ure, v soboto od 8.00 do 12.00 ure. V tem primeru so spletni popusti nižji, tako da bo cena izbrane košarice višja za 5%.

PLAČILO Z MONETO

Moneta vam omogoča, da za nakupe na našem spletnem mestu uporabite kar svoj mobilnik. Postopek plačevanja z Moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo mobilno številko. Čez nekaj trenutkov na svoj mobilnik prejmete sporočilo SMS z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namene potrditve vaše istovetnosti vpišete v zahtevano polje. V tem primeru so spletni popusti nižji, tako da bo cena izbrane košarice višja za 5%.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub velikim prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 

Pogoji nakupa v E-trgovini

Pogoji poslovanja
Plačila
Dostava
Odprodaja