Nakupovalna Košarica

Voziček
Košarica je prazna.

Zanesljiv trgovec

Certifikat odličnosti

Prijava na e-novice

Uporabniško ime:
E-pošta:

Prijava


Pogoji poslovanja
REGISTRIRANI UPORABNIKI - ČLANI

V e-trgovina.pohistvo.info se lahko kot registrirani uporabnik (član) prijavite osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije, v kolikor posredujete verodostojne podatke.
Upravitelj Šmigoc d.o.o. in bo vse prejete podatke varovalo skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

CENE

Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene. Redne cene so ponavadi priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino.

Spletna cena velja za vse člane e-trgovina.pohistvo.info. Član kluba e-trgovina.pohistvo.info uporabnik postane z registracijo v spletno trgovino e-trgovina.pohistvo.info. Redna cena je cena za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovni enoti na sedežu podjetja in niso člani kluba e-trgovina.pohistvo.info. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi veljavnimi pogoji.

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji e-trgovina.pohistvo.info so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Šmigoc d.o.o. in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko e-trgovina.pohistvo.info urejajo s temi splošnimi pogoji. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku veljajo določila zakona o varstvu potrošnikov. Šmigoc d.o.o. in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti pri nakupih preko e-trgovina.pohistvo.info urejajo s sprejemom pogojev ob izvedbi registracije na strani e-trgovina.pohistvo.info.

NAROČANJE  

Šmigoc d.o.o. preko e-trgovina.pohistvo.info sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA


e-trgovina.pohistvo.info bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov. Šmigoc d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

GARANCIJA IN POOBLAŠČENI SERVISI

Vsi izdelki v prodaji v e-trgovina.pohistvo.info imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Seznam pooblaščenih servisov za vaš izdelek prejmete z izdelkom. Dodatne informacije lahko dobite tudi na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

V primeru, da imate nepotrjen garancijski list vam ni treba biti v skrbeh, saj v skladu z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

VRAČILO BLAGA

Fizične osebe lahko na e-trgovina.pohistvo.info kupljene izdelke vrnejo v roku 15 dni po prejemu na sedež podjetja Šmigoc d.o.o. ali nas o tej želji pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga in sicer na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . V slednjem primeru mora kupec najkasneje v naslednjih 15 dneh blago nepoškodovano tudi vrniti na naš naslov.
Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).

Stroški, ki bremenijo potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, so neposreden stroški vračila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni, poškodovani ali brez originalne embalaže, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu blaga.

V primeru kadar naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik spletnih storitev e-trgovina.pohistvo.info se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik spletnih storitev e-trgovina.pohistvo.info bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

KOMUNIKACIJA Z UPORABNIKI


Ponudnik spletnih storitev e-trgovina.pohistvo.info bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
"    pošiljatelj bo jasno razviden,
"    jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
"    akcijski pogoji in sodelovanja v akcijah bodo izrecno določena, kakor tudi druge marketinške aktivnosti podjetja,
"    jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
"    željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spletnih storitev e-trgovina.pohistvo.info dosledno upošteval.
 

Pogoji nakupa v E-trgovini

Pogoji poslovanja
Plačila
Dostava
Odprodaja