Nakupovalna Košarica

Voziček
Košarica je prazna.

Zanesljiv trgovec

Certifikat odličnosti

Prijava na e-novice

Uporabniško ime:
E-pošta:

Prijava


Dostava
Blago, naročeno v spletni trgovini http://e-trgovina.pohistvo.info gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v našem skladišču na Ptuju, običajno še istega dne.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Stroškov dostave ne plačaš, če naročeno blago osebno prevzameš na sedežu našega podjetja. Blago lahko prevzamete od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 ure, v soboto od 8.00 do 12.00 ure.

Dostava je brezplačna tudi za vse tiste uporabnike katerih vrednost spletnega nakupa presega 200 EUR z DDV (velja za pakete, ki jih lahko dostavlja GLS Slovenija).

STROŠEK DOSTAVE

Cena dostave znaša 4,9 EUR z DDV in je za nakupe v vrednosti nad 200 EUR z DDV brezplačna (velja za pakete, ki jih dostavlja GLS Slovenija, kot so pisarniški stoli, počivalniki, klubske mize,... skratka manjši paketi). Brezplačna dostava NE velja za sedežne garniture, kavče, spalnice, sobe in ostalo ploskovno pohištvo; za navedene izdelke je strošek dostave za celotno Slovenijo do 50€. Pri izdelkih, kjer je treba dostavo plačati je to v opisu posameznega artikla navedeno.
Kljub temu se vam bo pri izpisu naročilnice oz. potrditve naročila (pri nakupu nad 200€) izpisalo, da je dostava brezplačna, vendar le zato, ker nam programska oprema ne omogoča, da bi vam avtomatsko izpisalon znesek plačila dostave (se pravi, pri izdelkih kjer je le-ta plačljiva). Glede na navedeno Vas prosimo za razumevanje.

LOGISTIČNI SERVIS

Dostava poteka (v dopoldanskem času) preko:
  • logističnega servisa GLS (General Logistics Systems Slovenija).
 

Pogoji nakupa v E-trgovini

Pogoji poslovanja
Plačila
Dostava
Odprodaja